Karrieredagene 2012

Informasjon

Tid: 18. september klokken 09:00
Sted: Surnadal

Karrieredagene 2012 arrangeres 18. og 19. september på Nordmøre. Her møtes alle nordmørselever i 10. trinn, for å få et større innblikk i mulighetene som er i egen region med tanke på sitt videre karrierevalg.

Karrieredagene er et arrangement i regi av av Møre og Romsdal fylkeskommune, og arrangeres i hele fylket i samarbeid med lokale aktører. Alle ungdommer i 10. trinn på Nordmøre blir invitert til å delta på karrieredagene. Målet er at dagen skal bidra til at elevene får mer kunnskap til yrker og muligheter som finnes i egen region. Dette skal ikke være en messe, men en dag hvor elevene skal få en sjanse til å teste, prøve å "kjenne på" egen kropp, hvordan utdannings- og arbeidslivet er bygd opp og organisert.

For å få til et vellykket arrangement, er dette en stor dugnad i samarbeid med utdanningsinstitusjoner, næringsliv og kommuner i fylket. Karrieredagene gir muligheter for både elevene og bedriftene, hvor elevene får et mer reelt innblikk i en arbeidshverdag, og kan hjelpe med valg videre, mens bedriftene kan se på dette som en langvaring rekruttering. Vi håper næringslivet på Nordmøre ser poistivt på arrangementet og har lyst til å være med å lage en spennende dag for elevene.

Ønsker din bedrift å være med på dugnaden? Ta kontakt med oss

Samarbeid for initiativ og utvikling